Καλωσήρθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αναζήτηση

Το καλάθι σας

0 προϊον(τα) - 0,00€ Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο!

Tρόποι Πληρωμής

 
A.  Για αποστολές στην Ελλάδα μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
  1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal. Δεχόμαστε Visa, Mastercard . Οι συναλλαγές είναι ασφαλείς (SSL secure). Η πιο σύγχρονη τεχνολογία σας εξασφαλίζει ασφάλεια -128 bit encryption- στις οnline συναλλαγές με την εταιρία μας. Τα προϊόντα αποστέλλονται με Ταχυδρομείο, ή με courier για εξωτερικό.
  2. Αντικαταβολή με Speedex,ΕΛΤΑ-Courier. Τα προϊόντα θα τα παραλάβετε στο σπίτι σας (ή όπου αλλού εσείς επιθυμείται) πληρώνοντας κατά την παραλαβή το κόστος των προϊόντων, το κόστος της μεταφοράς και τα έξοδα αντικαταβολής. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει σταθερό τηλέφωνο για επικοινωνία και επιβεβαίωση παραγγελίας, καθώς και e mail. Παραγγελίες που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε δεν αποστέλλονται.
  3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με email ή με fax το καταθετήριο της τράπεζας. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
         Εθνική Τράπεζα : 272-742242-30

        Eurobank : 0026-00-2164-01000-36541     

        Alpha Bank : 200-002101-486484 
 
Β. Για αποστολές στην Κύπρο μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
  1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε Visa, Mastercard . Οι συναλλαγές είναι ασφαλείς (SSL secure). Η πιο σύγχρονη τεχνολογία σας εξασφαλίζει ασφάλεια -128 bit encryption- στις οnline συναλλαγές με την εταιρία μας. Τα προϊόντα αποστέλλονται με COURIER για εξωτερικό.
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με email ή με fax το καταθετήριο της τράπεζας. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
         Εθνική Τράπεζα : 272-742242-30

        Eurobank : 0026-00-2164-01000-36541     

        Alpha Bank : 200-002101-486484 
 
Από 1500€ και άνω σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 1.500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) ανω των 3.000€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
• Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Τρόποι Τιμολόγησης

  • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σου ή κατά την παραλαβή στο κατάστημα μας.
  • Τιμολόγιο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία. Έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις από το e-sampanis.gr  ζητώντας να εκδοθεί τιμολόγιο εφόσον συμπληρώσεις  κατά την παραγγελία σου τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ.,  και επάγγελμα.
 
 
Copyright © 2013 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Abweb